Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-kardiologun

Tensioni i larte
Komente (2)
Arta Rexha (8 vite më parë)
Tensioni i paslindjes
Komente (2)
Ela Ani Ari (8 vite më parë)
Rrahje te shpejta
Komente (2)
Emma A (8 vite më parë)
Rreth shtypjes se gjakut
Komente (1)
(8 vite më parë)
Vrima ne zemer
Komente (2)
Anduena Anuar Krasniqi (8 vite më parë)
Per shtypjen e gjakut
Komente (1)
(8 vite më parë)
A ka lidhje me zemren?
Komente (1)
Marina Dauti (8 vite më parë)

/komuniteti