Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Zbokthi i tepert
Komente (1)
Vera Vera (5 vite më parë)
Skuqje tek te pasmet e bebes
Komente (1)
Eri Caushi (6 vite më parë)
Nishanet tek i posalinduri
Komente (1)
Linda Maloku (6 vite më parë)
Gishtat e kembes
Komente (1)
Arbnona Elezi (7 vite më parë)
Floket e vajzes
Komente (1)
T L (7 vite më parë)
Terapi per floke
Komente (1)
Alea Morina (7 vite më parë)
Renia e flokeve
Komente (1)
(7 vite më parë)
Kruarje e stomakut ne shtatezeni
Komente (2)
Mirdita Sulemani (7 vite më parë)
Shfaqja e nishaneve
Komente (1)
(7 vite më parë)
Lyerja e flokeve ne shtatzeni
Komente (1)
Elsa Sulejmani (7 vite më parë)
Zbokthi dhe renia e flokut
Komente (1)
Um-mu-tarik-jara . (7 vite më parë)
Tretmanin me plazem autologe
Komente (1)
Dona Dona (7 vite më parë)
Infeksioni Kandida
Komente (1)
Lea Ida (7 vite më parë)

/komuniteti