Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-andrologun

Rreth spermes
Komente (1)
Dona Donaa (7 vite më parë)
Rreth icsi
Komente (1)
~ Lølã~ (7 vite më parë)
Spermiogramma
Komente (2)
Boa Shq (7 vite më parë)
Icsi
Komente (1)
~ Lølã~ (7 vite më parë)
Spermogrami!
Komente (1)
(8 vite më parë)
Rreth analizes
Komente (1)
Iza Izadora (8 vite më parë)
Vlerat e spermogramit
Komente (2)
T Zh (8 vite më parë)
Spermograma
Komente (1)
Iza Izadora (8 vite më parë)
Rreth spermogramit
Komente (1)
Mjalta Mjalta (8 vite më parë)
Oligospermia
Komente (2)
Globi Globi (8 vite më parë)
Spermograma
Komente (1)
Evi Sahi (8 vite më parë)
Hernia inguinalis lat. dex. a eshte i demshem per spermatozoide?
Komente (1)
Alea Morina (8 vite më parë)

/komuniteti