Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet nënat

fjorela01
(7 orë më parë)
-Komente (2)
(23 orë më parë)
-Komente (25)
Anxhelaa
(1 ditë më parë)
-Komente (0)

/mjeku pergjigjet

MD Mimoza Keta
(8 muaj më parë)
MD Mimoza Keta
(1 vite më parë)
MD Mimoza Keta
(1 vite më parë)

/links

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?