Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-kirurgun-pediatrik

Refluksi urinar
Komente (1)
Bebi Bebushi (10 vite më parë)
Temperatura te bebi 10 ditesh
Komente (2)
Dorina Shkurti (10 vite më parë)
Kerthiza e vajzes
Komente (3)
Kaltra Mia (10 vite më parë)
Pas lindjes
Komente (1)
Guri Sefa (10 vite më parë)
Rreth testisit te djalit
Komente (2)
Leona Lona (10 vite më parë)
A mundet te zbres testiku poshte mbrenda 6 muajve?
Komente (3)
Celiii& Dino (11 vite më parë)
Hernia umbilical
Komente (1)
Njomza Njomza (11 vite më parë)
A mos eshte ndonje kocke e hundes e demtuar?
Komente (2)
Dorina Aliraj (11 vite më parë)
Rreth ngaterrimit te zorreve
Komente (2)
Lejla Alihoxha (11 vite më parë)
Hemangioma
Komente (1)
Merita Mustafa (11 vite më parë)
Thoj ne mish
Komente (1)
Jonida Jonida (11 vite më parë)
Sa duhet ti mbajme bebet per gogesim?
Komente (1)
Lira V (11 vite më parë)
Gjakderdhja te djali im 3 vjeç
Komente (2)
Krenare Gashi (11 vite më parë)

/komuniteti