Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Kolla te bebi dy muajsh
Komente (1)
Isla Bsnd (6 vite më parë)
Syte e enjtur
Komente (1)
Ermira Beqiri (6 vite më parë)
Goca me dhimbje veshi
Komente (1)
Ermira Beqiri (6 vite më parë)
Vaksina e tremujorit
Komente (1)
Letta . (6 vite më parë)
Kam nje hall te madh
Komente (4)
Ronela Islami (6 vite më parë)
Rrezimi i bebit
Komente (1)
Yllka Yllka (6 vite më parë)
Ushqimi pas 6 muajve
Komente (1)
Adelina Zogaj (6 vite më parë)
Te vjellat pas ushqyerjes
Komente (2)
Bujupi Elga (6 vite më parë)
1 jave me temperature!
Komente (3)
Eden Vokrri (7 vite më parë)
Rreth kerthizes se skuqur dhe me ere
Komente (2)
Aurela Aurela (7 vite më parë)
Ushqimi per beben 10 muajshe
Komente (1)
Aria A. (8 vite më parë)
Gjidhenja
Komente (5)
Samire Klaiqi (8 vite më parë)
Ndryshimi pas vaksinimit
Komente (3)
Drenusha Umm Aksa (8 vite më parë)

/komuniteti