Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Komente (4)
Alina Aliu (11 orë më parë)
Komente (0)
Ana Ferti (13 orë më parë)
Komente (5)
Narti Narti (14 orë më parë)
Komente (0)
Ejra Ejr (1 ditë më parë)
Komente (2)
Ejra Ejr (1 ditë më parë)
Komente (0)
Ili Llo (1 ditë më parë)
Komente (8)
Alina Aliu (2 ditë më parë)
Komente (2)
Anduena Anuar Krasniqi (2 ditë më parë)
Komente (4)
Ermina Saipi (2 ditë më parë)
Komente (0)
Anaa Anaa (2 ditë më parë)
Komente (3)
Af Bo (2 ditë më parë)
Komente (2)
Dona Donaa (2 ditë më parë)
Komente (6)
Arta Juka (2 ditë më parë)
Komente (2)
Af Bo (3 ditë më parë)
Komente (0)
Djellza Hasani (3 ditë më parë)
Komente (1)
Djellza Hasani (3 ditë më parë)
Komente (3)
Anduena Anuar Krasniqi (4 ditë më parë)
Komente (1)
Fjolla Fjolla (4 ditë më parë)

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?