Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet nënat

(22 orë më parë)
-Komente (3)
medina.kodraleti123@gmail.com
(5 ditë më parë)
-Komente (2)
juli27
(7 ditë më parë)
-Komente (0)

/mjeku pergjigjet

Dr. Niketa Koliçi
(2 vite më parë)
Dr. Med. Selim Thaqi
(2 vite më parë)
Dr. Niketa Koliçi
(2 vite më parë)

/links

/komuniteti