Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biokimistin-klinik

Glikozuria
Komente (2)
Eni Eni (9 vite më parë)
Analizat e djalit
Komente (1)
Vesa D (9 vite më parë)
Rreth progesteronit
Komente (2)
Sumejja Sumejja (10 vite më parë)
Analizat
Komente (2)
Semi Pasha (10 vite më parë)
Streptokoku gr.A
Komente (2)
Natyra 1 (10 vite më parë)
Ekzaminimi i urines
Komente (1)
Dona Dona (10 vite më parë)
Ne lidhje me vaksinat
Komente (1)
Vlora . (10 vite më parë)
Staphylococcus aureus
Komente (1)
Arta Arta (10 vite më parë)
A jane te gjitha keto analiza per shtatzeni?
Komente (1)
Samira K (10 vite më parë)
Rreth sedimentit urinar
Komente (1)
Lali Lali (10 vite më parë)
Prolaktina
Komente (1)
Egzona Krasniqi (10 vite më parë)
Rreth prolaktines
Komente (1)
Be Lina (10 vite më parë)
Rreth triple testit
Komente (1)
Joana Bejta (10 vite më parë)

/komuniteti