Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Perdorimi i letrozole
Komente (3)
Fjona Kastrati (5 muaj më parë)
Fillimi i shtatzanise
Komente (8)
Dorina Dori (11 muaj më parë)
Korseti pas lindjes
Komente (1)
Elita 1 (11 muaj më parë)
Rreth ivf
Komente (1)
Jeta Hoti (11 muaj më parë)
Çfarë janë plagët e pambyllura në uterus?
Komente (1)
Lule Dielli (11 muaj më parë)
Ngerqe ne shtatzani
Komente (1)
Nora Avdiu (11 muaj më parë)
Sekrecione te kafta
Komente (2)
Rita Rita (11 muaj më parë)
Mosmbetja shtatzane
Komente (6)
Dorina Tina (11 muaj më parë)
Ureaplzma prap ne shtatzani
Komente (1)
Natyra1999 ???? (11 muaj më parë)
Candida dhe ureaplasma
Komente (1)
Ersa Ersa (11 muaj më parë)
Hormonet
Komente (2)
Mozaa Mozaa (11 muaj më parë)
A jam shtatzene?
Komente (4)
Dona Gashi (11 muaj më parë)
Rreth panifikimit per shtatzani
Komente (3)
Enea 1234 (11 muaj më parë)

/komuniteti