Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biologun

Rreth spermatozoideve
Komente (1)
Alea Morina (6 vite më parë)
Gjendra tiroide
Komente (1)
(6 vite më parë)
Rreth spermatozoidit
Komente (1)
Mile M (7 vite më parë)
Spermograma!
Komente (1)
Iza Izadora (7 vite më parë)
Analiza spermograme
Komente (1)
Glaus Koj (7 vite më parë)
Analizat e meparshme te bashkeshortit
Komente (1)
Shkurte Hajdari (7 vite më parë)
Efekte anesore te tableteve
Komente (1)
Nuri Aliu (7 vite më parë)
Spermogrami
Komente (1)
Dona Dona (7 vite më parë)
Rezultatet e spermogrames
Komente (1)
Joana Gagu (7 vite më parë)
Varicocele testis
Komente (1)
Alea Morina (7 vite më parë)
Rezultatet e analizave
Komente (1)
Be Lina (7 vite më parë)
A mund te na e komentoni kete analize?
Komente (1)
Sumejja Sumejja (7 vite më parë)
Rezultatet e spermes
Komente (1)
Shkurte Hajdari (7 vite më parë)

/komuniteti