Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-logopeden

A ka problem vajza me belbezim?
Komente (1)
Ema Ema2 (6 vite më parë)
Te folurit e femijes
Komente (1)
Yllka L (6 vite më parë)
Te folurit e femijes 5 vjec
Komente (1)
Roan Sh (6 vite më parë)
Menyra se si flet!
Komente (1)
Mami Mami (6 vite më parë)
Vajza flet pak
Komente (1)
Malsor Melisa Masar (7 vite më parë)
E folura
Komente (1)
Suzane Latifi (7 vite më parë)
E folura e djalit 22 muaj
Komente (1)
Sara *** (8 vite më parë)
Per te folurit e vajzes
Komente (1)
Nina Gashi (8 vite më parë)
Si t'i mesojme femijet?
Komente (1)
Linda ... (8 vite më parë)
Vajza me belbezon!
Komente (1)
K K (8 vite më parë)
E folura te djali
Komente (2)
Momm Of Two Boys (8 vite më parë)

/komuniteti