Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/video

Mbarëvajtja e shtatzënisë (2/2)

Në jetën e përditshme, flitet për nëntë muaj shtatzëni. Me këtë tregohet zgjatja e shtatzënisë që nga momenti i konceptimit deri në ditën e lindjes së fëmijës. Prandaj me qetësi, durim dhe dashuri, duhet pritur dita e lindjes së fëmijës.

Shiko videon

Mbarëvajtja e shtatzënisë (1/2)

Urime! Ju keni vendosur të bëni një fëmijë. Që ky fëmijë të jetë sa më i shëndetshëm, ju duhet të filloni të kujdeseni menjëherë për të dhe për veten tuaj. Kujdesi para lindjes nënkupton këshillimin, ndjekjen dhe trajtimin tuaj gjatë shtatzënisë, deri në fillimin e aktivitetit të lindjes.

Shiko videon

Masazhimi i fëmijës

Ka vërtet diçka magjike në prekjen prindërore. Por mos harroni se, nuk ka rëndësi të realizoni nga ana teknike një masazh perfekt. Aspekti më i rëndësishëm i këtij procesi është vendosja dhe forcimi i komunikimit mes jush dhe fëmijës suaj.

Shiko videon

Ushqyerja me gji

Ushqyerja me gji është mjaft e rëndësishme. Është një eksperiencë e mrekullueshme mes nënës dhe fëmijës. Pavarësisht nga pozicioni që zgjidhni, të ushqesh me gji është dhe duhet të jetë, mënyra më e natyrshme për të rritur të voglin tuaj të shëndetshëm.

Shiko videon

Pastrimi / Larja e bebit

Pastrimi / Larja e bebit është dhe duhet të jetë më shumë se thjeshtë ”pastërti=higjienë”, ajo mund të jetë një mënyrë e këndshme për të forcuar lidhjen tuaj me bebin.

Shiko videon

/komuniteti