Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Duart shume te thata

Doktoreshe desha te dije se qka muj me perdor per duar shume shume te thata sepse vere e dimer nga thatesia e madhe e lekures me pelcasin gjak dhe me kruhet edhe me djegin shume. Qka me preferoni?? Faliminderit paraprakisht.

Tiara Drojan (11 vite më parë)

Dr. Shkëndije Dobruna - dermatologe dhe dermatokirurge
Dermatologja përgjigjet
Dr. Shkëndije Dobruna

Pershendetje Tiara

Per mirembajtje mund te perdorni kremera me Urea 5-10 %, porse nese keni kruarje, qarje dhe gjakosje atehere problemi eshte me serioz per cfar duhet te behen analiza dhe te caktohet terapia.

Cdo te mire

/komuniteti