Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Lyerja e flokeve ne shtatzeni

Jam 14 javeshe shtatzene dhe dua te lyej floket se i kam keq .Ju lutem me tregoni nese eshte e demshme ose jo lyerja e flokeve ne kete periudhe.Me shume respekt ,,,,????elsa .

Elsa Sulejmani (7 vite më parë)

Dr. Shkëndije Dobruna - dermatologe dhe dermatokirurge
Dermatologja përgjigjet
Dr. Shkëndije Dobruna

Përshëndetje Elsa,

Në tremujorin e parë të shtatzënisë, atëherë kur ndodh embriogeneza (formimi i organe të fetusit), rekomandohet që të mos përdoren kimikate në flokë. 

Për më tepër mund të lexosh artikullin në linkun e mëposhtëm:

http://www.bebaime.com/kujdesi-per-veten-tuaj/a-eshte-e-demshme-ngjyrosja-e-flokeve-gjate-shtatezanise-

Të uroj shtatzëni me ecuri normale.

/komuniteti