Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-logopeden

Si t'i mesojme femijet?

Pershendetje shpresoj te jeni mire dhe njeherit ju falenderoj per punen qe beni.Pyetja ime eshte cilat jane metodat me te mira kur deshirojme t.i mesojme femiut ndonje fjale dhe ne pergjithesi gjuhen e paster.A mund te orientohem te ndonje program apo web site?

Linda ... (7 vite më parë)

Arta Abdullahi - Logopede
Logopedja përgjigjet
Arta Abdullahi

Përshëndetje e nderuar.

Nuk e keni përmendur për cilën moshë të fëmijeve kërkoni mirëpo roli prindëror është faktori kryesor dhe shumë i rëndësishëm për zhvillimin e drejtë të fëmiut, prindërit duhet të mesojnë fëmijun të thot tregime, ndihmoni ti shprehin mendimet, ndenjat, po ashtu te lexoni se bashku tregime, mbani rendin në te folur në këtë mënyre e inkurajoni qëndrimin për lexim dhe të folur. Fëmijët kanë nevojë për shembull.

Gjtihe te mirat.

/komuniteti