Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

pyetjen e bejn ne koment
...
Rumejsa Gashi (10 muaj më parë)
Rumejsa Gashi (10 muaj më parë)
Komenti është larguar nga moderatori
Natyra1999 ???? (10 muaj më parë)
Komenti është larguar nga moderatori
Rumejsa Gashi (10 muaj më parë)
Komenti është larguar nga moderatori
Anda... L (10 muaj më parë)
Komenti është larguar nga moderatori
Rumejsa Gashi (10 muaj më parë)
Komenti është larguar nga moderatori
Albania Albania (10 muaj më parë)
Komenti është larguar nga moderatori
Rumejsa Gashi (10 muaj më parë)
Komenti është larguar nga moderatori

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?