Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Ampulat prednol 40 ne gjidhenje
Pershendetje.
Ne muajin e fundit te shtatzanise me eshte shfaq nje alergji ne progresteron e cila eshte vazhdu edhe mbas lindjes e cila me ka shkaktu alergji te rend ne lekur me shenja dhe jasht zakonisht kruarje te madhe ne gjith trupin. Doktoresha me pershkrujti tab nuk me ndihmuan aspak pastaj me pershkuajti ineksione prednol 40. Une beben e ushqej me gji. Dua te di a jane te demshme per beben keto ineksione dhe a e ulin prodhimin e gjumshtin?
Falemnderit paraprakisht.
Igi - (8 vite më parë)

Dr. Med. Selim Thaqi - pediatër - neonatolog
Pediatri përgjigjet
Dr. Med. Selim Thaqi

Përshëndetje Igi,

Para përdorimit të ndonjë preparati gjatë gjidhënies gjithmonë konsultohuni me mjekun i cili iu ka rekomanduar terapinë si dhe lexoni fletën shoqëruese të preparatit, për të kuptuar nëse lejohet konsumimi i tyre gjatë periudhës së gjidhënies.

Gjithë të mirat.

/komuniteti