Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Vogëlush - Shtëpia sipas fëmijës tuaj

Rregullimi i dhomës së fëmijëve në 9 hapa
E keni freskuar dhomën e ndenjës me perde të reja dhe me jastëkë dekorativë, e keni siguruar një...
5 këshilla se si të zgjedhni mobiljet për fëmijë
Çfarëdo qoftë, shtrat, karrige komforte apo pajisje për të lozur, duke shtuar mobilje në dhomën...
Nënkuptimi psikologjik i ngjyrave në dhomat e fëmijëve
Preferohet të përdoren maksimum tre ngjyra të ndryshme, çdo ngjyrë e tepërt do prishte harmoninë,...
Organizimi i lodrave
Fëmijëve dhe lodrave të tyre i nevojitet shumë hapësirë dhe është e domosdoshme që ti mësoni...
Tre hapa për organizim të mirë
Shumica e fëmijëve janë paksa kaotikë dhe të paorganizuar. Fëmijët tuaj ndoshta lëvizin nga njëra...
Shmangni gjërat e panevojshme për fëmijët
Në familjet e sotme të mëdha, fëmijët janë sikur lodra. Ne dëshirojmë të shohim buzëqeshje...
Si ta bëni banjon tuaj të sigurtë për fëmijën?
Banjoja paraqet potencialisht një vend shumë të rrezikshëm për foshnjen e cila zvarritet por edhe...
Rreziqet që fshihen në shtëpi
Tabletat e hekurit dhe shtesat e ngjashme të ushqimit që përmbajnë hekur janë të dedikuara për...

/komuniteti