Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Video / Mbarëvajtja e shtatzënisë (2/2)

Në jetën e përditshme, flitet për nëntë muaj shtatzëni. Me këtë tregohet zgjatja e shtatzënisë që nga momenti i konceptimit deri në ditën e lindjes së fëmijës. Prandaj me qetësi, durim dhe dashuri, duhet pritur dita e lindjes së fëmijës.

Aranm Aranm (11 vite më parë)
Jeni gjinekologia me e mire qe une kam hasur deri me tani. Mburremi qe ju kemi juve si nje femer shqiptare. Ju falenderoje perzemersisht per cdo kontribut te dhene ne kete faqe, qe eshte kaq e vlefshme per secilen femer.
Huejda (13 vite më parë)
Pershendetje Doktorresh e nderuar.faleminderit per keshillat e juaja,jan shume te dobishme per ne vetem vazhdoni.Ju uroj suksese .
Bardha (13 vite më parë)
Ju faleminderit shume shume Dok. Mimoza per keto keshilla... jete te gjate e te shendosh te uroj nga zemra!!!!
Sonila (13 vite më parë)
Flm per keshillat e nderuar Z. Keta. Ju jam shume mirenjohese.

/komuniteti