Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Ferizaj Kërkoj kujdestare

Lumturie Hashani

8-12 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj nje kujdestare dhe ndihmese per pune te shtepise me gjysme orari, ne qytetin e Ferizajit.

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 8-12
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë