Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

DijaraVajzë
LanasaVajzë
ZëdliraVajzë
DushkanDjalë
NevilaVajzë
MirditaVajzë
DardaneshaVajzë
EliraVajzë
BelotDjalë
BizatDjalë
ShkurteVajzë
MjaltorDjalë
TritanaVajzë
EngjëlleshaVajzë
KatinaVajzë
BledaretDjalë
DazemaVajzë
ÇiltorDjalë
ShkëmbDjalë
LaidinaVajzë

/komuniteti