Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Vera A.

Sipas marreveshjes orë/ditë 1 vit eksperiencë

044312945

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: Sipas marreveshjes
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë