Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Pejë Jam kujdestare

Fatka Dado (0)

8 ore, por edhe sipas nevojes se prindit orë / ditë orë/ditë 5 vite eksperiencë

Kqyri femije me orar te plote por edhe nese ndonje prind ka nevoj per dado per vetem nje dite ne raste ahengje etj. Kontaktoni në nr +386 49 188 487 për informata të mëtutjeshme.Detale Profili

 • Femër
 • 5 vite eksperiencë
 • 8 ore, por edhe sipas nevojes se prindit orë / ditë orë / ditë
 • Pagesa:
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 3 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun