Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

S N

09:00-17:00 orë/ditë

Kerkoj mirembajtese te shtepise. Dy here ne jave. Gjithashtu kujdestare te femijeve vetem per vikende. (premte / shtune) Kujdestarja duhet te jete person i dashur per femije dhe te kete pervoje me femije te vegjel. Shtepia gjindet ne Veternik pertej Gorenjes. 049 38 00 98

Detale Profili

  • orari: 09:00-17:00
  • Pagesa: - Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë