Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Durrës Jam kujdestare

Roza Marku (47)

Me banese te punedhenesi orë/ditë 2 vite eksperiencë

Mund te rrish dhe te kujdesem per cfaredo lloj moshe te femijes gjithashtu punet e shtepiseDetale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • Me banese te punedhenesi orë / ditë
  • Pagesa: 600
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun
  • Hekuros

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme

/komuniteti