Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prizren Kërkoj kujdestare

Valon Krasniqi

0 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jemi familje 4 antaresh me dy femije jetojme ne zvicerr kerkojm kujdestare per femijet tone

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 0
  • Pagesa: Si pas marveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë