Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Elsa M (19)

4 orë/ditë

Jam studente ne vitin e pare, jam e interesuar te punoj me femijet pas orarit te shkolles me kryerjen e detyrave te shtepis.Pagesa sipas marreveshjes. Numri i viberit:+37744623710Detale Profili

  • Femër
  • 4 orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Edukimi dhe kualifikimet

  • Fakulteti