Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Nita Shehu

Kohen hajt orarit te prunes time orë/ditë 5 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per dy femijet e mi! Gjindem ne zvicerr ne kanton te solothurnit !

Detale Profili

  • 5 vite eksperiencë
  • orari: Kohen hajt orarit te prunes time
  • Pagesa: 600 chf Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë