Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Podujevë Jam kujdestare

Bukurie Sahiti (36)

sipas marreveshjes orë/ditë 5 vite eksperiencë

jam Bukurie Sahiti, jam e martuar, kam 3 femij te rritur dhe kam provoj pune 5 vjetDetale Profili

 • Femër
 • 5 vite eksperiencë
 • sipas marreveshjes orë / ditë
 • Pagesa:
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme