Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Lezhë Kërkoj kujdestare

Marisaa La....

10/12 orë orë/ditë

Kerkoj pune babysitter.

Detale Profili

  • orari: 10/12 orë
  • Pagesa: Flasim Euro Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti