Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Blerina A

Diskutojme orë/ditë 2 vite eksperiencë

Preferohet te jete nene

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: Diskutojme
  • Pagesa: Diskutojme Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti