Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Erza Gashi

10-18 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per vajzen 6 muaj. Kushtet e punes dhe pagesa sipas marreveshjes.

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 10-18
  • Pagesa: Sipas marrveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti