Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prizren Jam kujdestare

Granita Gallopeni

orë/ditë

Jam e interesua te punoj si kujdestare per femije, kam te kryer fakulltetin e edukimit, po me pamundesin e punesimit ktu vendosa me u interesu per vendet e huaja..! me respekt Granita..!Detale Profili

 • Femër
 • orë / ditë
 • Pagesa:
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Kryqi i kuq/Ndihma parë
 • Fakulteti

/komuniteti