Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjilan Kërkoj kujdestare

Rolantina Muji

12-7:30 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Shpresoj te jeni e kenaqur nga un dhe nuk do i bjerni pishmon

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 12-7:30
  • Pagesa: 250 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti