Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Durrës Jam kujdestare

Merita Alan (0)

12 orë/ditë 2 vite eksperiencë

kerkoj te punsohem baby sitter ne ch jam 45vjece kush ka interes per nje muaj kontakt nr tel +355684723977 ndodhem ne zürichDetale Profili

 • Femër
 • 2 vite eksperiencë
 • 12 orë / ditë
 • Pagesa: 600 fr deri 700
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Fakulteti

/komuniteti