Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Ardita Dita (22)

E diskutushme orë/ditë 2 vite eksperiencë

Ju mirpres.Detale Profili

 • Femër
 • 2 vite eksperiencë
 • E diskutushme orë / ditë
 • Pagesa: Sipas marrveshjes
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme

/komuniteti