Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjakovë Kërkoj kujdestare

Albina Zeka

2 here ne jave 5 ore orë/ditë

Jetojm ne Gjermani ( Giessen), femija shkon ne Kopsht ne kohe te plot, kur semuret dua qe kujdestarja te jet me te, si dhe per punet e shtepise.

Detale Profili

  • orari: 2 here ne jave 5 ore
  • Pagesa: 300 € Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti