Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Merita Rama

orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj pun si pastruse nr kontaktus045550193Detale Profili

  • Femër
  • 3 vite eksperiencë
  • orë / ditë
  • Pagesa: 250
  • Transporti nga ana ime
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

  • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
  • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

  • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme

/komuniteti