Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

E E (49)

orë/ditë 10 vite eksperiencë

Kerkoj te punesohem si kujdestare per femije. Jam vet prind dhe kam punuar per disa vite si kujdestare. 00355692913747Detale Profili

  • Femër
  • 10 vite eksperiencë
  • orë / ditë
  • Pagesa: 600 fr
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Edukimi dhe kualifikimet

  • Fakulteti

/komuniteti