Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

L. Ajrulli

Tan diten orë/ditë

Pershendetje jemi nje qift i ri me djalin ton. Kerkojm kujdestare ne mosh 40 deri 50 vjet. Te jet serioze sepse dhe na jem ashtu. Te jet e mir se do te kaloj super ne familie ton.

Detale Profili

  • orari: Tan diten
  • Pagesa: 500Fr Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti