Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Ylberina H (0)

8 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Pershendetje kerkoj pune 1ose 2 here ne javte per pastrim shtepie ju lutem me kontaktoni te intersuarat mundesisht serioze .044844916Detale Profili

  • Femër
  • 3 vite eksperiencë
  • 8 orë / ditë
  • Pagesa: 20
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti