Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

A K

Nga ora 09:00 deri ne oren 17:00 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jam e dashur me femijët kam pervoj pune te interesuarat te me kontaktojn ne 049331193,viber -38349331193Detale Profili

 • Femër
 • 2 vite eksperiencë
 • Nga ora 09:00 deri ne oren 17:00 orë / ditë
 • Pagesa: Sipas marrveshjes
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros

Edukimi dhe kualifikimet

 • Fakulteti

/komuniteti