Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Fushë Kosovë Jam kujdestare

Selvije Bajraliu (3)

Gjys orari orë/ditë

Pershndetje jom Entrsume per pun si kujdestare.nga gjys orari ose dyher ne jav te punoj dikuh kom nevoj..jom n?ne Me mbules.37vjeq nuk epi duhanin ..nese dikush ka nevoj per kujdestare tme lajmrohet nr timDetale Profili

  • Femër
  • Gjys orari orë / ditë
  • Pagesa: Marveshje
  • Transporti nga ana ime
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti