Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Sonja Xhoka (0)

orë/ditë 2 vite eksperiencëDetale Profili

 • Femër
 • 2 vite eksperiencë
 • orë / ditë
 • Pagesa: 700
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme

/komuniteti