Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Podujevë Jam kujdestare

Naime Zeqiri (43)

8:00 16:po orë/ditë 7 vite eksperiencë

Kam pervoj pune jam pa pune per momentin ju lutem me kontaktoni 044319229Detale Profili

  • Femër
  • 7 vite eksperiencë
  • 8:00 16:po orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana ime
  • E pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme
  • Kryqi i kuq/Ndihma parë

/komuniteti