Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Umm Jasmina

Pemët: Ka thënë Ibnul Kajjim -rahimehullah-: Sa për fjalën e Pejgamberit -sal'Allahu alejhi ue sel'lem- në hadith të saktë: "Nuk e godet një besimtar brenga, lodhja dhe mërzitja vetëm se Allahu

/komuniteti