Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Lanika Lanika

Njerzit nuk kujtojn sa her i ke ndihmuar kujtojn vetem ateher qe nuk i ndihmove

/komuniteti