Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Teuta Sefadini

Pershendetje per te gjitha nenat , qdo her i lexoj komentet e te gjithave gati dhe jeni shume shume te mira e te sinqerta .. Desha te ndaj nje pervoje me ju , ne muajin janar u martova dhe tentova meniher per shtatzani ne fund te muajit me erdhi cikli dhe

/komuniteti