Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Mandarina Cela

Prsh nena vuaj nga hpv dhe jam vaksinuar,por kam disa pucrra te vogla si herpes a mund te me jepni nje mendim nese keni ndonje informat se jam shum e shqetesuar

/komuniteti